Peraduan Semasa

Lucky Draw Contest - 11street.my

By Mrs Aiyra - Selasa, 30 Ogos 2016 No Comments
Jom sertai peraduan Lucky Draw Contest  oleh 11street.my ni..

Bagi yang blur apa itu 11street.my, mereka ini adalah company yang menawarkan pilihan barangan seperti barangan runcit, barangan kelengkapan rumah, dsb pada harga yang sangat berbaloi dan murah secara atas talian..sama seperti Lazada, Zalora, lelong dll.

Lucky Draw Contest


Bagaimana nak sertai??Terma dan Syarat Peraduan (TnC)

Tempoh Peraduan: 29 Ogos 2016 - 4 September 2016
  
1) Buat pembelian dengan jumlah minima RM100 dari mana-mana produk bagi kategori (Home & Living, Home Entertainment, Home Appliance, & Home Groceries) dan berpeluang untuk dipilih menjadi Pemenang Hadiah Utama.
2) Pemenang akan dipilih secara random bagi memilih Pemenang Hadiah Utama.
3) Pemenang Hadiah Utama akan dihubungi melalui panggilan telefon dan diikuti oleh e-mel. Selepas itu, pengumuman pemenang akan disiarkan di 11street Facebook pada 15 September 2016.
4) 11street berhak untuk menerbitkan atau memaparkan e-mel dan 4 digit terakhir nombor telefon Pemenang Hadiah Utama yang memenangi cabutan bertuah untuk tujuan pengiklanan dan publisiti.
5) 11street.my berhak untuk tidak meneruskan promosi, serta meminda mana-mana terma dan syarat tanpa notis terlebih dahulu.

Klik disini untuk maklumat lanjut -----> 11 Street Home Fair Lucky Draw Contest

Hadiah??

RM30,000 (produk home & Living berjenama).....wowieeee.....


Jom apa lagi sertai sekarang..belanja sekurang kurangnya RM100 di 11street.my dan kalau dipilih bakal bawa pulang barangan rumah berharga RM30k....kiranya berbelanja dan MENANG!!!
Klik sini untuk maklumat lanjut ---->11 Street Home Fair Lucky Draw Contest

No Comment to " Lucky Draw Contest - 11street.my "