Peraduan Semasa

Kimberly Clark: Peraduan1 Malaysia 2015 Contest (Jawapan di dalam)

By Mrs Aiyra - Khamis, 3 September 2015 No Comments

Durasi: 1.8.2015 - 31.9.2015

Admin suka ciri-ciri peraduan ini. Ciri-ciri mudah menang ada di sini. Borang peraduan ini tidak boleh diperoleh dengan mudah di link URL mereka. Anda hanya menemuinya di kedai yang menjual produk Kimberly Clark, seperti di pasaraya.

Benar, link borang memang disediakan namun pautannya diletak dan dihebahkan dengan cara tersendiri oleh penganjur.

Mungkin penganjur sedang rancak mempromosi secara bertahap.

Hadiah LUMAYAN:


1 x Sistem teater rumah bernilai RM10K
3 x Laptop bernilai RM4K
3 x Smartphone bernilai RM2700
10 x Baucar membeli belah bernilai RM100

Bagaimana nak sertai?
1. Beli minimum RM10 and ke atas produk Kimberly-Clark seperti Huggies, Poise, Kleenex, Scott, Kotex. (klik untuk senarai produk )

2. Jawab 2 soalan Mudah: (JAWAPAN: Padankan gambar dengan nama bangunan: menara berkembar petronas, Menara Kuala Lumpur & Bangunan Sulatan Abdul Samad | 2. Tuliskan produk Kimberly Clark kegemaran anda)

3. Wajib: dapatkan borang atau download di sini: https://www.huggies.com.my/media/267521/kcfair_2015_contestform-10-faol2.pdf

4.Hantarkan borang yang lengkap dengan resit bukti pembelian ke:-

Kimberly-Clark Trading (M) Sdn. Bhd.
2nd Floor, Tower 2, Wisma AmFIRST,
Jalan SS7/15, (Jln Stadium), Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor.

P/s: Dalam peraduan ini, penganjur ingin mengetahui produk mereka yang anda ingati. Dengan maklumat ini, mereka dapat mengatur strategi pemasaran mereka.

Sekarang hanya tertakluk kepada jumlah penyertaan yang terbanyak. jangan lupa baca terma & syaratnya, untuk meluaskan peluang anda menang!

Hadiah yang ditawarkan penganjur tidak spesifik kepada jenama tertentu. Boleh jadi hadiah hanya akan disediakan selepas mengetahui pemenang. Dapat diperhatikan, penganjur tidak peduli kepada peserta yang cenderung kepada satu-satu jenama, kerana jika mereka serius menganjurkan-mereka akan letak hadiah dari jenama terkenal untuk menarik banyak penyertaan. Ada kemungkinan pihak lain (3rd party) menguruskan perjalanan peraduan.

Pengendali peraduan menumpukan kepada penyertaan offline. ini kerana borang penyertaan tidak didokumentasi dalam storan yang teliti dalam web mereka.

No Comment to " Kimberly Clark: Peraduan1 Malaysia 2015 Contest (Jawapan di dalam) "