Peraduan Semasa

Menuai hasil di Yougov

By Mrs Aiyra - Selasa, 27 Disember 2016 No Comments
Salam sejahtera kepada semua sahabat PeraduanMalaysia,

Harini admin happy sangat sebab dapat rezeki terpijak, dari program yougov. Alhamdulillah..Admin ada ceritakan di sini>>>jana wang sampingan dengan Yougov pada post yang lepas. 
Sape yang nak try bolehlah..dijamin bukan scam, dan dah nama pun kerja sampingan sambil makan kacang depan TV pun boleh buat survey yang die bagi. Tak lah banyak mana pun RM75 saje..tapi oklah kan untuk duit samping-samping..hehe..duit tu boleh la tambah-tambah nak beli pampers anak offer di Lazada. Harga pampers lebih kurang RM85 dapat 4 pack kau...so dengan cash RM75 tadi tambah RM10 je lagi...bijak tak saya..hehe..ini lah yang saya kata duit buat tambah-tambah..zaman barang naik ni memang kena bijak dan rebut peluang untuk buat duit lebih kan.

Bukti....=)

Tips
➨ Rajin-rajin buka web rasmi yougov untuk update survey terkini
➨ Join program referral yougov dan ajak rakan-rakan, saudara mara dan rakan sekerja untuk join program ni....dengan cara ni lebih cepat dapat points...

Selamat berjaya semua sahabat!!!

No Comment to " Menuai hasil di Yougov "