Peraduan Semasa

Jana wang sampingan dengan You Gov

By Mrs Aiyra - Khamis, 22 September 2016 No Comments
Salam pemburu extra money sekalian..=)

Harini admin nak share satu program yang dinamakan YouGov. Program yang mana kita dibayar tunai dengan hanya menjawab soalan kaji selidik online(bkn MLM..hehe). kita boleh buat di rumah atau dimana-mana sahaja. Asalkan ada sambungan internet..Penyertaan terbuka kepada semua pengguna internet yang ingin memanfaatkan internet untuk buat wang samada anda seorang pegawai, kerani pejabat, peniaga, penganggur, suri rumah dan pelajar IPT..sambil makn kacang pun boleh buat..senang tak senang?

YouGov

Tapi kene ingatlah ye...program ini tak menjanjikan anda menjadi seorang kaya-raya, tapi sekadar untuk mendapatkan 'wang saku' melalui internet bagi menampung perbelanjaan harian..




Macam best je ..Apa benda youGov ni??
**satu komuniti yang mempunyai lebih daripada 4 juta orang di seluruh pelusuk dunia yang berkongsi pandangan mereka
**Kami mengupas semua maklumat ini dan menerbitkan penemuan terpilih setiap hari di laman web kami
**Kami namakan pangkalan data kami YouGov Cube. Kami cukup yakin ia adalah rekod terbesar mengenai tabiat dan pendapat yang dikemaskini setiap hari.
**Pelbagai syarikat, kerajaan dan institusi menggunakan data kami untuk memahami gelagat bakal pelanggan mereka melalui survey yang dijalan syarikat kami.

Apa yang penting....
- Daftar percuma. Tanpa bayaran yuran keahlian.
- Pendapatan dalam Singapore Dollar (SG$) tapi boleh ditukar ke RM.
- Pendapatan terus ke akaun paypal/bank.
- Minimum bayaran SG$25 iaitu 5,000 point terkumpul.
- Kerja hanya memerlukan 5-10 minit dari masa anda

Kerja ini boleh dilakukan dirumah atau dimana-mana sahaja secara online untuk menjawab
beberapa siri soalan-soalan kaji selidik (survey) mudah. Kemudahan menjawab soalan dalam pelbagai bahasa seperti Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris, Bahasa Cina dll.

Macamana nak bagi cepat dapat 5000 point ea?

Jumlah point pada setiap soalan adalah antara 25-400 point. Untuk menambah lebih banyak point kita hanya perlu perkenalkan program ini kepada sesiapa yang yang berminat dengan menggunakan affiliate refer link. Macam admin buat..ada rezeki org nak share adalah rezeki kita. Kita akan mendapat 200 point apabila setiap peserta baru menjawab soalan kaji selidik.

Soalan-soalan dalam bentuk pelbagai pilihan (multiple choice). Tiada jawaban betul atau salah.Boleh cuba lah gaiss...nak tambah2 disamping kita kejor contest beriban-riban tu..
Selamat mendaftar.....
>>>>>>>Klik untuk ke lamanweb rasmi YouGov

No Comment to " Jana wang sampingan dengan You Gov "